Van boomstam naar een meubel op maat

Van boomstam naar een meubel op maat

Het is een bijzondere reis die de boomstammen uit Finland maken voordat ze als steigerhout meubels bij Maatwerk Steigerhout terecht komen. Deze reis begint in het noorden van Finland, waar de boomstammen worden gekapt en vervolgens naar Nederland worden vervoerd. De boomstammen zijn afkomstig uit de bossen van Finland, waar ze met veel zorg en aandacht worden gekapt. De stammen worden geselecteerd op kwaliteit en dikte, zodat ze perfect geschikt zijn voor het maken van steigerhout meubels.
 
 
Vervolgens worden de stammen gezaagd en gebeitst om ervoor te zorgen dat ze klaar zijn voor verwerking. Eenmaal in Nederland aangekomen, wordt het hout verder bewerkt door Maatwerk Steigerhout. Hier wordt het hout op maat gemaakt voor verschillende soorten meubels, zoals tafels, stoelen, banken en bedden. Het hout wordt behandeld met onze beschermde beits in kleur.
 
Het resultaat is echt prachtig: unieke steigerhout meubels die je nergens anders vindt! De meubels van Maatwerk Steigerhout voegen echt iets toe aan elke ruimte; ze brengen warmte en sfeer in je interieur. En als je er goed voor zorgt, dan kun je er jarenlang plezier van hebben!
 
 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »