Duurzaam meubilair voor uw strandpaviljoen online bestellen

Als u op zoek bent naar duurzame meubels voor uw strandpaviljoen, dan bent u bij Maatwerk Steigerhout helemaal aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in op maat gemaakte meubelen van hout voor elke horecagelegenheid, waaronder strandpaviljoenen. U bestelt uw gewenste meubilair eenvoudig bij ons online en wij gaan vol zorg en passie aan de slag in onze werkplaats in Dronten, Flevoland. Hier maken wij het meubilair voor uw strandpaviljoen geheel op maat. Denkt u daarbij aan loungesets voor uw strandpaviljoen bijvoorbeeld, maar ook aan een bar en allerlei bijpassende decoratiestukken van steigerhout.

Horeca Bel: 0321 239002

Zo geeft u uw strandpaviljoen een unieke en duurzame uitstraling

Juist voor het interieur van een strandpaviljoen is het belangrijk om deze een duurzame uitstraling te geven. Daarmee creëert u immers een natuurlijk geheel dat perfect aansluit bij de omgeving van uw strandpaviljoenlocatie. Bij Maatwerk Steigerhout weten we als geen ander hoe we dit voor u kunnen realiseren. Door steigerhouten meubilair voor uw strandpaviljoen te maken, dat gegarandeerd uniek is. Dit komt doordat wij ambachtelijk maatwerk leveren, geheel volgens uw wensen en smaak. Dit doen wij bovendien niet alleen voor steigerhouten meubelen, maar ook voor unieke bijpassende decoratiestukken.

Steigerhouten bar voor strandpaviljoen

Van steigerhouten plantenbakken tot dienbladen en meer

Voorbeelden van decoratiestukken van steigerhout die wij op maat voor u maken zijn bijvoorbeeld plantenbakken. Door deze in dezelfde stijl vorm te geven als de meubels van uw strandpaviljoen, zorgen we zo voor het ultieme totaalplaatje. Naast plantenbakken, kunt u eveneens kiezen voor dienbladen van steigerhout, opbergkisten, wandrekken, noem maar op.

Gratis bezorging bij strandpaviljoenen in Nederland

Als wij de bestelling van de meubelen voor uw strandtent en eventuele bijpassende decoratiestukken gereed hebben, bezorgen wij deze gratis bij uw strandpaviljoen in heel Nederland. Een uitzondering hierop zijn de Waddeneilanden. Deze bestellingen leveren wij in overleg met u.

Inmiddels hebben wij al tal van strandpaviljoenen in het land van een duurzaam interieur mogen voorzien in de provincies:

  • Noord-Holland
  • Zuid-Holland
  • Zeeland

Onze bezorgers leveren het meubilair voor uw strandpaviljoen geheel afgemonteerd tot aan de eerste deur. Uiteraard zijn zij bereid het meubilair en de eventuele decoratiestukken naar de gewenste locatie te brengen, maar dit is wel voor uw eigen risico.

Steigerhouten interieur strandpaviljoen

Leveringen aan strandpaviljoenen in België

Ook in België leveren wij op maat gemaakt steigerhouten meubilair aan strandpaviljoenen

  • Oostende
  • Vlaanderen

Om er voor zorg te dragen dat uw bestelling onbeschadigd overkomt, werken wij alleen met onze eigen bezorger. Wij werken niet met een externe transporteur.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »