Een steigerhouten bank op maat bestellen

Wilt u uw horeca-interieur, huis of tuin een duurzame look meegeven? Een look die bovendien gegarandeerd uniek is? Laat Maatwerk Steigerhout dan een steigerhouten bank op maat, zowel groot als klein formaat, voor u maken. Wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van steigerhouten meubelen op maat en een hoekbank van hout of een steigerhouten bank zonder leuning zijn hier uitgelezen voorbeelden van. Daarnaast kunt u eveneens kiezen voor tal van andere duurzame meubelen en bijbehorende decoraties, die op maat voor u worden gemaakt. Wat te denken van bijvoorbeeld een hocker die duurzaam is en zorgt voor een fraaie finishing touch? Neem gauw een kijkje op onze site en ontdek het zelf.

Banken & stoelen Bel: 0321 239002

Voor een duurzaam en uniek interieur in heel Nederland

Steigerhouten bank op maat

U kunt uw bestelling voor een steigerhouten bank op maat online bij ons plaatsen. Zodra wij uw bestelling ontvangen hebben, gaan wij direct voor u aan de slag. Bij Maatwerk Steigerhout werken we vol passie en zorg aan de meest uiteenlopende meubelstukken, die door onze eigen bezorgers bij u worden afgeleverd. Wij werken niet met een externe transporteur. Wij leveren in:

  • Nederland
  • Belgie 
  • Nordrheim Westfalen

Uiteraard kunt u ook op de Waddeneilanden, voor uw strandpaviljoen bijvoorbeeld, op onze kwaliteitsservice vertrouwen. Voor de bezorging vragen wij u even contact met ons op te nemen.

Uw online bestelling bij Maatwerk Steigerhout ook in België bezorgd

Naast tal van horeca-inrichtingen en menig huis- en tuininterieur in Nederland, heeft Maatwerk Steigerhout inmiddels ook al veel duurzaam meubelwerk op maat voor adressen in België mogen maken. Dit doen we voor horecagelegenheden en woningen in heel België, zoals in de regio’s:

  • Antwerpen
  • Gent
  • Vlaanderen

Wij bezorgen uw bestelling, zoals een bank van steigerhout, volledig afgemonteerd tot aan de eerste deur op de begane grond. Wilt u graag dat wij uw op maat gemaakte bestelling naar de plek van bestemming brengen? Ook dan staan onze bezorgers tot uw dienst. In dat geval is het echter wel zo dat dit op eigen risico is.

Maatwerk hoekbank steigerhout

Steigerhouten banken met bijpassende tafels en overige decoratie

Wilt u bij uw hoekbank of hoekbanken van steigerhout een bijpassende steigerhouten tafel bestellen? Ook dat kan bij Maatwerk Steigerhout. Zo creëert u een prachtig en duurzaam geheel binnen uw horeca-interieur, huis- of tuininrichting. Ook kunt u er bij ons voor kiezen om uw steigerhouten bank op maat te combineren met bijpassende plantenbakken. Of wat te denken van dienbladen van hout, lectuurrekken en steigerhouten opbergkisten? U laat ons weten wat uw interieurwens is en wij zorgen ervoor dat deze tot in de puntjes gerealiseerd wordt.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »