Steigerhouten meubels voor uw strandtent online bestellen

Op zoek naar steigerhouten meubilair voor uw strandtent? Maatwerk Steigerhout is uw kwaliteitsadres voor op maat gemaakte meubels van steigerhout. Wat bijvoorbeeld te denken van een loungeset van steigerhout? Daarnaast kunt u uiteraard ook voor tal van andere steigerhouten meubels voor uw strandtent bij ons terecht. Steigerhouten tafels voor uw strandpaviljoen bijvoorbeeld of op maat gemaakt bar meubilair van hout. Waar u ook naar op zoek bent, bij Maatwerk Steigerhout bent u verzekerd van kwaliteitsservice op maat voor al uw wensen op het gebied van steigerhout. Heeft u inspiratie nodig? Kijk dan verder op onze site en laat u aangenaam verrassen.

Horeca Bel: 0321 239002

Van loungebanken tot steigerhouten barkrukken en meer

Zodra u onze site bezoekt, ziet u in één oogopslag dat Maatwerk Steigerhout echt alles voor u uit hout vervaardigt, dit voor strandtenten die duurzaamheid willen uitstralen. Steigerhouten meubelen voor een prijs die betaalbaar is. Of u nu een loungebank zoekt, barkrukken van steigerhout, bistrotafels of een prachtige robuuste bar die op maat wordt gemaakt. Daarbij kunt u eveneens kiezen voor bijpassende decoratiestukken. Een steigerhouten plantenbak bijvoorbeeld, een opbergkist, kasten, wandrekken of sidetables. Ook kunt u kiezen voor hockers van steigerhout, lectuurrekken en nog veel meer.

Mobiele bar voor strandtent

Gratis bezorgd bij Nederlandse strandtenten (m.u.v. de Waddeneilanden)

Maatwerk Steigerhout heeft jarenlange ervaring in op maat gemaakte meubelen voor een duurzame look. Zo hebben wij al menig strandtent in Nederland van een duurzaam interieur van steigerhout mogen voorzien, zoals in de provincies:

  • Noord-Holland
  • Zuid-Holland
  • Zeeland

Bovendien bezorgen wij de bestelling voor uw Nederlandse strandtent geheel gratis. Uitzondering hierop zijn strandtenten en andere horecagelegenheden op de Waddeneilanden. Hiervoor maken we graag een aparte bezorgingsafspraak met u.

Mobiele plantenbakken voor strandtent

Duurzame look van steigerhout aan de Belgische kust

Ook voor de Belgische kust staat Maatwerk Steigerhout paraat met duurzame steigerhouten meubels voor uw strandtent, waaronder in:

  • Oostende
  • Vlaanderen

Bestellingen boven de € 300,-- bezorgen wij ook gratis in België. Onder de € 300,-- rekenen wij een vergoeding voor het bezorgen van € 29,--.

Geheel afgemonteerd bezorgd tot aan de eerste deur

Standaard bezorgt Maatwerk Steigerhout uw bestelling geheel afgemonteerd. Onze bezorgers brengen uw bestelling van steigerhouten meubels voor uw strandtent tot aan de eerste deur (van de begane grond). Als u graag heeft dat zij uw bestelling op de gewenste plek neerzetten, dan is dat uiteraard geen enkel probleem. Wanneer u dit aangeeft bij uw online bestelling, zorgen wij ervoor dat onze bezorger hiervan op de hoogte is. Wel zijn eventuele beschadigingen dan voor uw eigen risico.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »