Over ons

Ambachtelijk op maat gemaakt

Sinds 2014 maken wij op ambachtelijk wijze meubels van steigerhout. Houten duurzame meubels die nooit vervelen. Ieder meubelstuk komt uit onze eigen werkplaats er worden met bezieling door onze meubelmakers voor zowel de zakelijke als particuliere klant op maat gemaakt. Tijdloos met het gevoel van toen en design van nu.

Wij blijven altijd trouw aan onze tradities en zijn voortdurend op zoek naar de balans tussen traditioneel en vernieuwend, bescheiden en brutaal.

Onze werkplaats is gevestigd in Dronten een prachtig dorp (al zeggen we het zelf) in Flevoland. Vanuit daar leveren onze eigen bezorgers door heel Nederland, België en delen van Duitsland uw bestellingen aan huis of bedrijf. Een showroom hebben wij niet, maar je mag altijd op afspraak een bezoek brengen aan onze werkplaats.

We spreken je graag!

Tineke & Cees van Kampen

 

Bezorgkosten / Versandkosten:

Nederland

Wij bezorgen voor € 49,-- inclusief BTW door heel Nederland (dit met uitzondering van de Wadden eilanden). 

Woont u op 1 van onze Wadden eilanden neemt u dan contact met ons op om de bezorg mogelijkheden te bespreken.

 

België

Wij bezorgen voor € 69,-- inclusief BTW door heel België. 

 

Deutschland

Wir liefern nur nach Deutschland, wenn der Bestimmungsort nicht weiter als 400 km von Dronten entfernt ist. Bitte überprüfen Sie dies im Voraus. Die Versandkosten betragen € 79 inklusive Mehrwertsteuer.

 

Kvk-nummer:  69021678
BTW-nummer: NL857697493B01

De Directie van Maatwerk Steigerhout bestaat uit:
Cees & Tineke van Kampen

Voor vragen kunt u contact opnemen met ons via [email protected] of telefonisch van maandag t/m vrijdag van 9:00 uur tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 15.00 uur op +31 (0)321 239002

Maatwerk Steigerhout
De Schipbeek 19
8253 RD DRONTEN

Postbus 210
8250 AE  Dronten 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »