Verrijdbare toog van steigerhout online bestellen

Wilt u een duurzame toog bestellen voor uw horecagelegenheid? Dan bent u bij Maatwerk Steigerhout aan het enige juiste adres. Met veel zorg en aandacht bieden wij u ambachtelijk vakwerk, zoals een op maat gemaakte toog van steigerhout die verrijdbaar is. Onze toog van hout kan zowel binnen als buiten geplaatst worden en door het monteren van wieltjes is deze makkelijk verrijdbaar. Dit betekent bijvoorbeeld dat u zowel voor uw café, als voor uw strandpaviljoen, uw gewenste tapkast online bij ons kunt bestellen. Bovendien bezorgen wij uw bestelling in de meeste gevallen geheel gratis in heel België en Nederland.

Togen Bel: 0321 239002

Maatwerk Steigerhout bezorgt tapkasten overal in België en Nederland

Als u een bestelling bij ons plaatst van boven de € 300,--, dan bezorgen wij uw toog van steigerhout geheel gratis in heel België, zoals in:

  • Vlaanderen
  • Antwerpen
  • Gent
  • Oostende

Uw bestelling wordt door onze eigen bezorgers met de grootste zorg bij u afgeleverd. Wij werken niet met een externe transporteur.

Volledig afgemonteerd bij u bezorgd

Maatwerk Steigerhout bezorgt de tapkast van duurzaam kwaliteitshout volledig afgemonteerd. Dit doen wij standaard tot aan de eerste deur (van de begane grond).

Voor een duurzame uitstraling van uw café, strandtent en meer

Duurzaamheid is tegenwoordig een thema dat overal zijn intrede doet. Dat is niet in de laatste plaats het geval bij horecagelegenheden waar u veel klanten en gasten ontvangt die hier veel waarde aan hechten. Juist daarom biedt Maatwerk Steigerhout u de mogelijkheid om een toog van steigerhout te bestellen die geheel volgens uw wens is gemaakt. Dit zorgt gegarandeerd voor een wauw-reactie onder uw klanten en gasten. Is dat nu niet precies waar u naar op zoek bent?

Bijpassende duurzame decoratie en accessoires van steigerhout

Om uw duurzame interieuruitstraling nog meer kracht bij te zetten, kunt u bij Maatwerk Steigerhout eveneens terecht voor steigerhouten decoraties en accessoires. Wat bijvoorbeeld te denken van plantenbakken in dezelfde stijl, of zuilen van steigerhout? Ook voor lectuur- en wandrekken, steigerhouten opbergkisten en sidetables kunt u bij ons terecht. Neem een kijkje op onze site voor volop inspiratie.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »