Terrasmeubels op maat!

  • Geplaatst op
  • Door Cees van Kampen
  • 0
Terrasmeubels op maat!

Blog over de op maat gemaakte terrasmeubels van Maatwerk Steigerhout

Terrasmeubels op maat!

Als het voorjaar wordt en de eerste zonnestralen komen tevoorschijn, krijgen wij het altijd druk. Mensen krijgen de kriebels en willen weer naar buiten en genieten van de zon. Dan willen ze natuurlijk ook een terrasje pakken. Dat is vaak het moment dat de horecaondernemer zich realiseert dat er hier en daar wat aanpassingen aan het Terras moeten worden gedaan of dat er wat vervangingen moeten plaatsvinden.

Wij leveren als sinds jaar en dag maatwerk oplossingen voor het terras van het cafe, restaurant, strandpaviljoen e.d. Wij maken op maatgemaakte Terrasbanken, Hoekbanken, Bestekwagen, Plantenbakken en nog veel meer, waarmee jouw uw terras kunnen verrijken. Een mooi en gezellig ingericht terras in immers uitnodigend voor een potentiele klant om dat eerste biertje van het voorjaar te nuttigen.

Onze variatie is terrasbanken, hoekbanken, plantenbakken is heel groot en moeten wij de formaten aanpassen aan uw terras is dat bij ons geen probleem. Ook een Bar of Balie op wielen is voor ons geen probleem. Wij leveren immers maatwerk in steigerhout meubels. Trendy, robuust, ambachtelijk gemaakt en in vele kleuren leverbaar.

 

Bestekwagen van steigerhout op wielen

 

Op veel terrassen in Nederland, België en Duitsland staan onze meubels, die altijd door onze eigen bezorgers worden geleverd en geplaatst. Wil je dat wij langskomen voor advies of inmeten is dat ook geen probleem dat doen we graag.

Voor maatwerk bestellingen hebben we wat tijd nodig om te maken. We hebben immers niet alles in het “schap” staan. Dus wacht niet tot het voorjaar met bestellen en neem nu contact met ons op.

We spreken je graag!

Tineke en Cees van Kampen

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »