Specialist in Bestekwagens

Specialist in Bestekwagens

Bestekwagens op maat gemaakt.

Wij noemen ze Bestekwagens en andere noemen ze Servieswagens, Buffetwagens of Servicewagens. Met een heel “duur” woord heten ze Debrasseerwagens. Hoe ze ook genoemd worden, wij maken ze op maat voor u. De afgelopen jaren hebben wij ons gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van vele modellen. Deze komen vaak tot stand in samenwerking met de horecaondernemer.

We hebben inmiddels modellen voor bestek en dergelijke, maar ook modellen waarin een afvalbak of wasmand in geplaatst kan worden. Een model nodig met een breed werkblad? Geen probleem voor ons! We proberen uw wensen zo goed mogelijk in onze modellen te verwerken. Dat houdt o.a. in als u bijvoorbeeld een koelkast wilt laten inbouwen dat geen probleem is. Alles is in principe bespreekbaar.

De wagens worden altijd behandeld met onze excellente beits in vele kleuren. Door de behandeling met deze beits, kunnen onze Bestekwagens heel goed buiten op uw terras van uw Grand café, Restaurant of andere horecagelegenheid worden gebruikt.  Al onze Servieswagens worden geplaatst op 4 hoogwaardige wielen waarvan er 2 voorzien zijn van een rem.

Onze Debrasseerwagens zijn van een hoogwaardige kwaliteit en een schoonheid van uw terras. Alle wagens zijn voorzien van een handige flesopener en handgrepen, waardoor de Servicewagens gemakkelijk te verplaatsen zijn. Daarnaast zijn ze natuurlijk ook gewoon binnen te gebruiken.

Het terrasseizoen is wellicht bijna weer over? De Bestekwagens worden altijd op bestelling en op maat voor u gemaakt. Wij hebben ze dus niet op voorraad. Wacht daarom niet te lang met bestellen en zorg dat u een over zo een prachtige Servieswagen kunt beschikken voordat het nieuwe terras seizoen begint.

We spreken u graag!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »