Review

Review

Review

Wij vinden het altijd heel fijn als u de tijd wilt nemen om een review over het door ons geleverde product wilt geven. Omdat we blij zijn met elke review verloten dan ook 1 keer per 2 maanden een cadeaubon van € 100,-- voor een inzender.

Er is 1 review van het afgelopen jaar die me met name is bijgebleven. Deze sloeg namelijk de spijker op de kop!

“Net als de bar die ik eerder al kocht op deze website is deze bartafel een toonbeeld van vakmanschap. Met een prachtige wash coating is het een sieraad voor onze tuin. Voor de prijs mag je kwaliteit verwachten nou die krijg je absoluut. Stevig en duurzaam zijn de sleutelwoorden. Tel daarbij op de vriendelijke medewerkers die hem komen brengen of je te woord staan als je hem zelf ophaalt en je hebt een prachtig mooi meubelstuk voor in je tuin. Kortom deze tafel en al die andere mooie tuinmeubels van steigerhout zijn een absolute aanrader.”

-Frank uit Amsterdam

Voor de prijs mag je kwaliteit verwachten, nou die krijg je absoluut…

Wij schenken heel veel tijd aan de kwaliteit van ons product. Wij maken gewoonweg kwalitatief hoogwaardige meubels van steigerhout. Daarnaast kunnen we rustig zeggen dat we o.a. het grootste assortiment Bars en Balies van Nederland en België in het assortiment hebben. We hebben onlangs onze website nog toegankelijker voor u gemaakt. Vanuit de homepage kunt u nu veel makkelijker een gewenst product vinden. Of dat nu een Tafel, Kast, Bank of Plantenbak is. Wij kunnen het leveren en altijd speciaal voor u op maat gemaakt.

Afgelopen jaar hebben wij onze producten weer door heel Nederland en België mogen leveren en we hopen ook dit jaar weer veel Mancaves, tuinen, terrassen, winkels, kantoren etc. te verblijden met onze mooie meubels.

Kijk snel nog maar eens op onze vernieuwde website.

Ik spreek je graag!

Cees

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »