Op maat gemaakte steigerhouten meubels voor de Belgische zakelijke klant

Op maat gemaakte steigerhouten meubels voor de Belgische zakelijke klant

Beste ondernemers uit België,

Bent u op zoek naar hoogwaardige, op maat gemaakte meubels voor uw horecazaak, winkel, kantoor of zelfs voor uw eigen woning als DGA? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van prachtige meubelstukken van steigerhout van het beste kwaliteit. Of het nu gaat om een stijlvolle terrasbank, een sfeervolle bar, een comfortabele hoekbank of een gezellige loungebank, ons assortiment biedt voor ieder wat wils. En het beste is: al onze modellen kunnen volledig naar eigen inzicht worden aangepast!

Kwaliteit en maatwerk

Bij ons staan kwaliteit en maatwerk hoog in het vaandel. Onze meubels worden met zorg en vakmanschap vervaardigd, waarbij we enkel gebruik maken van hoogwaardige materialen. Het steigerhout dat we selecteren is van de beste kwaliteit, zodat uw meubels jarenlang meegaan en bestand zijn tegen de Belgische weersomstandigheden.

Vele tevreden klanten in België

Al jarenlang zijn we actief in België en hebben we talloze horecagelegenheden, winkels, hotels en kantoren voorzien van onze prachtige meubelstukken. Van bruisende steden zoals Antwerpen en Brussel tot charmante dorpjes in Vlaanderen, onze meubels hebben hun plekje veroverd in diverse Belgische ondernemingen.

Speciale aandacht voor de horeca

Wij begrijpen dat de horeca specifieke behoeften heeft als het gaat om meubilair. Daarom bieden wij het grootste assortiment Bestekwagens in zowel Nederland als België aan. Onze bestekwagens zijn praktisch, stijlvol en helpen uw horecazaak efficiënt te organiseren.

BTW-verlegging voor Belgische ondernemers

Als Belgische ondernemer met een geldig Belgisch BTW-nummer kunnen wij de BTW verleggen. Dit betekent dat u een factuur ontvangt zonder 21% BTW, wat een aantrekkelijk voordeel kan zijn voor uw onderneming.

Persoonlijk contact

Bij ons staat persoonlijk contact hoog in het vaandel. Wij begrijpen dat elke onderneming unieke wensen heeft als het gaat om meubilair. Daarom staan we altijd klaar om met u in gesprek te gaan en samen tot een passend ontwerp te komen dat volledig aan uw wensen voldoet.

Ambachtelijk vakmanschap uit Nederland, bij u in België

Ons team van ervaren ambachtslieden staat klaar om voor u de mooiste meubelstukken te creëren. Of het nu gaat om bistrotafels, terrastafels, bartafels of andere maatwerkoplossingen, wij kunnen het allemaal voor u realiseren.

Dus, als u op zoek bent naar kwalitatieve, op maat gemaakte horecameubels van steigerhout, neem dan snel een kijkje op onze website. Laat u inspireren door ons uitgebreide assortiment en ontdek de vele mogelijkheden voor uw zaak in Vlaanderen, Antwerpen, Brussel of waar dan ook in België. Aarzel niet om persoonlijk contact met ons op te nemen voor advies op maat.

Wij kijken ernaar uit om u te helpen uw zakelijke ruimte te voorzien van ambachtelijke, duurzame en sfeervolle meubelstukken die perfect aansluiten bij uw wensen en behoeften!

Met vriendelijke groeten,

Team Maatwerk Steigerhout

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »