Meubels voor de horeca op maat gemaakt

Meubels voor de horeca op maat gemaakt

Als eigenaar van een horecaonderneming wilt u dat uw zaak er trendy en uitnodigend uitziet, zowel van binnen als van buiten. Het gebruik van op maat gemaakte meubels van steigerhout kan daarbij helpen. Bij ons kunt u terecht voor een uitgebreid assortiment aan steigerhouten meubels voor uw terras of restaurant.

Wij bieden onder andere terrasbanken, bestekwagens, barkrukken, Bistrotafels, Plantenbakbars op wielen en vele andere meubels aan. Al onze meubels zijn vervaardigd van steigerhout en kunnen in verschillende kleuren geleverd worden. Het materiaal zorgt voor een robuuste uitstraling en geeft uw zaak een trendy look.

Een ander voordeel van onze steigerhouten meubels is dat deze bestand zijn tegen verschillende weersinvloeden. Wij zorgen ervoor dat al onze meubels gebeitst worden met een uitstekende beits, zodat uw meubels lang meegaan en er altijd mooi uitzien. Zo kunt u zonder zorgen uw gasten ontvangen op uw terras, ongeacht het weer.

Onze steigerhouten meubels worden op maat gemaakt, zodat deze perfect passen bij de stijl en het interieur van uw zaak. Bovendien leveren wij onze meubels door heel Nederland en België. Zo kunt u waar u ook gevestigd bent profiteren van onze service.

Wilt u meer inspiratie opdoen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bezoek dan onze website en laat u inspireren door ons uitgebreide aanbod aan steigerhouten meubels. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen voor een persoonlijk advies op maat. Wij helpen u graag verder om uw horecazaak een trendy uitstraling te geven met onze op maat gemaakte meubels van steigerhout.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »