Mancave inrichting

  • Geplaatst op
  • Door Cees van Kampen
  • 0
Mancave inrichting

Blog over de inrichting van een Mancave.

Hoewel decoratie een belangrijk onderdeel is, is geen MANCAVE perfect zonder de juiste inrichting. De meeste mannen besteden (te)veel aandacht aan gadgets, maar dan vergeten ze vaak een van de belangrijkste onderdelen. Een robuuste Bar of Toog is een must voor elke Mancave! Of jouw MANCAVE is gemaakt in de garage, tuin, zolder of onder de overkapping wij hebben een maatwerkoplossing. Samen met ons kun je een ruimte ontworpen om samen te komen met je vrienden een lekker biertje te pakken.

 

 

Je wilt toch graag samen op het gemak naar een voetbalwedstrijd, de formule 1 kijken of een kaartje leggen? Naast een Bar of Toog maken wij natuurlijk ook de bijpassende meubels voor jou. Zoals Barkrukken, Bartafels, Bierbank of Loungebank. En alles maken wij natuurlijk op maat voor je! Wil je iets speciaals laten maken? We spreken je graag!

Het middelpunt van de Mancave blijft toch wel de Bar of Toog. Wij maken jouw Mancave wensen waar. We maken een Hoekbar, Bar op wielen, smalle Toog en met of zonder kastjes aan de binnenzijde. Wil je jouw Mancave Bar verfraaien met een LED verlichting? Kijk dan op onze website naar de voorbeelden van Bars en Togen met LED verlichting ingebouwd. We werken alleen met een hoogwaardige volledig waterdichte LED (IP 67) (warm wit of full colour). Als wij een LED voor je inbouwen doen we er ook altijd nog een extra contactdoosbij, waar je bijvoorbeeld de Beertender op kunt aansluiten.

 

 

Al onze Mancave meubels maken wij van steigerhout. De planken worden door ons mooi glad geschuurd en als de meubels klaar zijn behandelen we ze met een hoogwaardige wash van Afinol. Deze geeft een uitstekende bescherming aan de meubels en behandeld met deze beits kun je ze gerust ook buiten plaatsen. We kunnen de kleur van jouw Mancave meubels leveren in vele kleuren van Diepzwart tot zomer geel. Zie ons kleurenpallet.

Wellicht komt er weer wat tijd aan dat je thuis het wat meer gezellig moet maken met vrienden…

Wij spreken je graag!

Tineke & Cees van Kampen

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »