Bistrotafel -Terrastafels op maat gemaakt

Bistrotafel -Terrastafels op maat gemaakt

Bent u op zoek naar mooie, degelijke bistrotafels voor uw horeca terras, tuin of serre? Zoek dan niet verder, want onze op maat gemaakte bistrotafels met een blad van steigerhout en een fraai en degelijk onderstel van gietijzer zijn precies wat u nodig heeft!

Deze tafels zijn niet alleen mooi en stijlvol, maar ook erg praktisch. Dankzij de steldoppen onder de pootjes wiebelen deze tafeltjes nooit op uw terras en hoeft u geen bierviltjes onder de poten te leggen. Bovendien zijn ze op maat gemaakt, zodat ze perfect passen op uw terras of in uw tuin.

Maar wat als u al onderstellen heeft en alleen nieuwe bladen nodig heeft? Geen probleem! Wij leveren de bladen ook los in elke gewenste afmeting. Alle bladen kunnen we leveren in vele kleuren beits. Onze beits geeft ook een extra bescherming voor een langere duurzaamheid.

De tafels zijn geschikt voor binnen- en buiten gebruik en zijn ideaal voor elk horeca terras. Maar ook in de tuin of serre komen ze uitstekend tot hun recht. Dankzij de combinatie van het steigerhouten blad en het gietijzeren onderstel zijn deze tafels niet alleen stevig en duurzaam, maar ook erg sfeervol en stijlvol.

Kortom, als u op zoek bent naar mooie, degelijke en op maat gemaakte bistrotafels, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren tafels van hoogwaardige kwaliteit, die geschikt zijn voor elk type gebruik. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wij spreken je graag!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »