Bestekwagen naar uw wens

Bestekwagen naar uw wens

Bestekwagens op maat voor uw terras!

 

Steigerhout verrijdbare bestekwagens zijn de perfecte manier om al uw bestek te organiseren. Of je nu een klein of groot restaurant hebt, met onze wagens kun je alles op orde houden. Het steigerhout is sterk en duurzaam waardoor de wagen jarenlang meegaat. Bovendien zorgt het robuuste materiaal dat er geen problemen ontstaan bij het transport vanuit keuken naar terras en vice versa.

 

Onze Bestekwagens worden ook wel Debrasseer wagens genoemd. Ze staan op vele terrassen in Nederland en België, zodat uw bestek gemakkelijk te bereiken is voor uw gasten. De Bestekwagen is verrijdbaar waardoor het makkelijk transporteerbaar is tussen keuken en terras. Daarnaast kunt u deze ook naar eigen inzicht laten aanpassen met extra planken of andere accessoires, zoals een afvalbakje of houder voor servetten.

Ons assortiment steigerhout verrijdbare bestekwagens is een van de grootste in Nederland en België. Als u meer informatie wilt of advies nodig heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte Bestekwagen die voldoet aan al uw behoeften en eisen.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »