Party verhuur Dronten voor uw duurzame feest of evenement

Organiseert u binnenkort een feest of evenement met duurzaamheid als thema? Bij Party verhuur Dronten van Maatwerk Steigerhout kunt u hiervoor alles huren wat u nodig heeft. Zo kunt u een steigerhouten bartafel bij ons huren met bijpassende barkruk, maar daar blijft het niet bij. Ook voor biertap verhuur met bijbehorende accessoires bent u bij ons helemaal aan het juiste adres. Door voor een steigerhouten aankleding te kiezen, zorgt u ervoor dat uw feest of evenement een stijlvol en duurzaam accent meekrijgt. Dit zorgt zonder twijfel voor een wauw-reactie onder de aanwezige gasten.

Party verhuur Bel: 0321 239002

Voor zorgeloos huurgemak in de regio Dronten, Flevoland

Verhuur Blade biertap systeem Heineken

Maatwerk Steigerhout is u graag van dienst bij de aankleding van uw feest of evenement in duurzame stijl. U kunt Party verhuur Dronten inschakelen in onder andere de volgende plaatsen:

  • Dronten
  • Swifterbant
  • Biddinghuizen
  • Lelystad
  • Elburg
  • Kampen

Als u voor ons kiest, betekent dit dat u van zorgeloos huurgemak verzekerd bent. Wij bezorgen namelijk al onze verhuurartikelen bij u ter plaatse en halen deze ook weer bij u op. Voor een optimale planning, vragen wij u alleen om minimaal 5 dagen van tevoren bij ons uw gewenste artikelen te reserveren. Daarna wordt alles van A tot Z voor u geregeld. Een geruststellende gedachte nietwaar?

Van een steigerhouten bar tot bistrotafels en barkrukken

Party verhuur steigerhouten bar

Op onze site ontdekt u de enorme diversiteit van onze steigerhouten verhuurartikelen. Zo hebben wij naast de keuze voor een steigerhouten bar ook een bistrotafel in de verhuur en datzelfde geldt voor een barkruk van hout. U leest op onze site de details van elk verhuurartikel. Denkt u hierbij aan afmetingen, specifieke eigenschappen en de huurprijs voor elke dag dat u het artikel huren wilt. Ook kunt u hier exact aangeven wanneer de huurperiode in moet gaan en wanneer deze eindigt. Daarnaast vragen wij standaard een borgsom voor het gehuurde, die wij na daags na het afhalen van de verhuurartikelen weer naar u terugstorten.

Blade biertapsysteem huren met bijbehorende accessoires

Naast uiteenlopende steigerhouten meubelen die u bij Party verhuur Dronten kunt huren, bieden wij u ook biertap verhuur, dit in de vorm van een professioneel Blade biertapsysteem. De prijs voor deze biertap verhuur vindt u eveneens op onze site. Daarbij verhuren we eveneens de bijbehorende accessoires, zoals glazen van het betreffende biermerk en een set met een spoelborstel, afschuimspatel en spatelhouder. Bovendien kunt u eveneens bijpassende viltjes kopen. Kortom, alles wat u nodig heeft voor uw duurzame feest of evenement vindt u bij Maatwerk Steigerhout Party verhuur.

Verhuur grote bar voor een feest op een dak in Dronten

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    ⚡️THE SUB DEAL⚡️BESTEL EEN BAR EN SCOOR GRATIS THE SUB BIERTAP!!! Verbergen